Social Impact Award (SIA) deadline for applications 31st of May

Social Impact Award (SIA) applications are open until 31st of May in Montenegro. If you are from Montenegro and you believe you have the best business idea, apply!

 Nagrada za društvene promjene (SIA) najveći je program u Evropi čija je misija podrška idejama za društvene biznise studenata i studentkinja. Program se sastoji iz tri dijela: edukativnog, inkubacije i nagrade za najbolje ideje. Program Nagrada za društvene promjene (SIA) osnovan je 2009.godine od strane Instituta za preduzetništvo i inovacije koji se nalazi u sklopu bečkog Fakulteta za biznis i ekonomiju. Ovaj program je koordinisan od strane Impact Hub-a u Beču u saradnji sa lokalnim partnerima. U Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i na Kosovu sprovodi ga regionalna Fondacija Dokukino, uz podršku partnera. 

Nagrada za društvene promjene (Social Impact Award) Crna Gora 2017 dodijeliće 3 nagrade. Svaka od nagrada se sastoji od: 1.500 EUR početnog kapitala, članstva u co-working prostoru i mentorskog programa. Novac će biti prebačen u ratama, u zavisnosti od ispunjenja postavljenih ciljeva.

Pozivamo vas da iskoristite preostale dane do isteka roka za prijavljivanje 31. maja i pošaljete svoje prijave. PRAVILA APLICIRANJA NA OVOM LINKU

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.